Программа выставки

 Международная специализированная выставка

«Масло Жировая Индустрия»

Конференция
«Тенденции и перспективы развития масло жировой промышленности в Украине»

«Современные технологии масло жирового производства»

 

Дегустація рослинних олій: «Рослинні масла – надійний шлях до здорового життя», (соняшникова, рапсова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова)
Організатор: Інститут олійних культур НААНУ
Початок роботи Конференції

Вітальне слово

Міністерства аграрної політики та продовольства України

Національна академія аграрних наук України

Віце-президент НААНУ

«Олійно  жирова індустрія: сучасні технології,  переробка та зберігання»

Доповідач :

Капшук Степан Павлович

Генеральний директор Асоціації «Укроліяпром».

«Міжнародна європейська сертифікація масложирової промисловості згідно вимог харчової та кормової безпеки. Стандарти HACCP, ІSO 22000, FSSC 22000, IFS Food, BRC Food, GMP +»

Доповідач:

Смирнов Олександр Олегович

Директор компанії ТОВ ТЕХНІК  УМВЕЛЬТ  ВЕРТРАЙБ

Стан та перспективи розвитку біоенергетики в Україні.

Доповідач:

Георгій Гелетуха 

Голови Правління Біоенергетичної асоціації України

Енергія біомаса. Енергетична  газогенераторна установка.

Доповідач:

Мельник Сергій Васильович

ТОВ «Вільна Енергія ІФ»

«Методические решения сложных анализов контролируемых примесей в маслах и жирах с помощью приборов компании Agilent»

Доповідач:

Андрій Миколайович Єсауленко  

Директор ТОВ «АЛСІ-ХРОМ» к.х.н.

Кава-брейк
«Аналитический комплекс на основе газового хромато-масс-спектрометра Agilent с системой автоматической подготовки проб для анализа 3-МХПД  эфиров на подсолнечном масле».

Доповідач:

Людмила Володимирівна Довгань

Менеджер з продажу аналітичного обладнання  ТОВ «АЛСІ-ХРОМ»

Використання амарантової олії у дитячому харчуванні.

Доповідач:

Точкова Оксана Василівна

Доцент НУХТ, кафедра технології консервування

«Основні напрями співпраці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Національного університету харчових технологій із підприємствами агропромислового комплексу»

Доповідач:

Доцент Романовська Тетяна Іванівна

Національний університет харчових технологій

«Бизнес-план, как инструмент построения эффективного бизнеса по производству масложировой продукции».

 Доповідач:

Сергій Бороденко

Аналітик Департаменту финансового консалтингу компанії Pro Capital Investment

«Тенденции и перспективы развития масложировой промышленности в Украине»

Доповідач:

Артем Чорний

Аналітик компанії  «Pro-Consulting»

Кава-брейк

Обговорення конференції

У Вас возникли вопросы?

Наши менеджеры будут рады помочь Вам!

Генеральный медиа-партнер

Хотите принять участие в выставке?