«Олійно жировий комплекс України»
«Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні»
21 вересня
Місце проведення: Національний Комплекс «Експоцентр України»
м. Київ, вул. Ак. Глушкова, 1
11.00 | Дегустація рослинних олій: «Рослинні масла – надійний шлях до здорового життя», (соняшникова, рапсова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова) Інститут олійних культур Лупинос Тамара Миколаївна Виробник олії: Фермерське Господарство «Бірюза АФП» «Олія соняшникова «Особлива» Паряна і Жаряна» Письменний Олександр |
12.00 | «Розвиток галузі «Олійно-жировий комплекс України» «Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні» Доповідач: Капшук Степан Павлович Генеральний директор Асоціації «Укроліяпром» |
12.30 | «Совершенствование сортировки промежуточных продуктов маслодобычи. Путь повышения эффективности производства». Мельник Михаил Митрофанович Технический директор компании ООО НВО “Сортировочные машиины” |
13.00 | «Практика оптимальной реализации крупномасштабных проектов маслоэкстракционных заводов» Доповідач: Вусик Андрій Андрійович Заступник генерального директора Myande Group Co, LTD по Росії та країнам СНД |
13.30 | Інновації продуктів харчування для задоволення зростаючого попиту на продукти Free-From-Food (безглютенові, зернові та безцукрові технології) Доповідач: НУХТ |
14.00 | «Комплексні інструментальні рішення для сучасних лабораторій олійно-жирової промисловості» Доповідач: |
14.30 | Обладнання для переробки та зберігання рослинних олій. Доповідач: Іванченко С. І. ТОВ «ТАН» |
15.00 | Біогазові станції всіх потужностей для переробки й утилізації всіх відходів домогосподарств, малих і середніх підприємств АПК промисловості. Доповідач: Сидорчук Ольга Директор Компанії «Agrobiogas» |
15.30 | Сучасні технології в розвитку олійно-жирової та зернової галузі» B+B Engineering GmbH(Німеччина) Доповідач : Mr. Volker Heib |
16.10 | Кава-брейк |
16.30 | Стан та перспективи розвитку біоенергетики в Україні. Доповідач: Георгій Гелетуха Голови Правління Біоенергетичної асоціації України |
16.50 | Стале вирощувуання біомаси на маргінальних землях Доповідач: Роїк Микола Володимирович Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНУ |
17.10 | «Основні напрями співпраці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Національного університету харчових технологій із підприємствами агропромислового комплексу» Доповідач : доцент Романовська Тетяна Іванівна Національний університет харчових технологій |
17.30 | Використання амарантової олії у дитячому харчуванні. Доповідач: Точкова Оксана Василівна Доцент НУХТ, кафедра технології консервування |