КОНФЕРЕНЦІЯ
11 вересня 2024
Місце проведення: Національний Комплекс «Експоцентр України»
м. Київ, вул. Ак. Глушкова, 1, 4 павільйон
10.20 | Відкриття Конференції |
10.30 | Виживання та робота в олійно жировій галузі, яка була спричинена війною. Шляхи виходу з кризи. Доповідач: Капшук Степан Павлович Генеральний директор Асоціації «Укроліяпром» |
11.00 | Енергетична незалежність виробничого підприємства. Паливо до технології та елекрогенерації. Фаренюк Юрій Володимирович Директор ТОВ ТЕФФ |
11.30 | Фінансування проектів енергонезалежності. Савін Олексій Юрійович Директор департаменту сталого банкінгу АБ “УКРГАЗБАНК” |
12.00 | Енергоефективний дім – енергодостатня країна. Сілін Сергій Валерійович Бренд-менеджер EcoFlow |
12.30 | Кава Пауза |
13.00 | «Впровадження у промислових умовах техніки та технології виробництва ферментованих напоїв на основі чайного грибу типу Комбуча». Удодов Сергій Олександрович к.т.н., доцент НУХТ |
13.30 | Біогазові станції всіх потужностей для переробки й утилізації всіх відходів домогосподарств, малих і середніх підприємств АПК промисловості. Доповідач: Сидорчук Ольга Директор Компанії «Agrobiogas» |
14.00 | Практика оптимальної реалізації великомасштабних проектів олійноекстракційних заводів. Вусик Андрій Андрійович Заступник генерального директора Myande Group Co, LTD по Україні. |
14.30 | Кава Пауза |
15.00 | Презентація Компанії «Huatai Machinery» : обробка та пресування олійних культур, видобуток олії, проект переробки олії та фракціонування олії, проект конвеєрного обладнання, кукурудзяне борошно, крупи, зародкові фрезерні верстати та лінії з переробки кукурудзи, технологія біодизеля, насіння бавовни, рис, технологія висівок та соєвих білків, лінії переробки соняшникової олії. ТОВ «Хенань Хуатай» Олександр Ярош |
15.30 | Стале вирощувуання біомаси на маргінальних землях Стале вирощувуання біомаси на маргінальних землях Доповідач: Роїк Микола Володимирович Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНУ |
16.00 | «Основні напрями співпраці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Національного університету харчових технологій із підприємствами агропромислового комплексу» Доповідач : доцент Романовська Тетяна Іванівна Національний університет харчових технологій |
16.30 | Використання амарантової олії у дитячому харчуванні. Доповідач: Точкова Оксана Василівна Доцент НУХТ, кафедра технології консервування |