Программа выставки

 

Международная специализированная выставка «Масло Жировая Индустрия»

 

Конференция
«Тенденции и перспективы развития масло жировой промышленности в Украине»

«Современные технологии масло жирового производства»

 

Дегустація рослинних олій: «Рослинні масла – надійний шлях до здорового життя», (соняшникова, рапсова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова)
Організатор: Інститут олійних культур.
Початок роботи Конференції

Вітальне слово

Міністерства аграрної політики та продовольства України

Національна академія аграрних наук України

Віце-президент НААНУ

«Олійно  жирова індустрія: сучасні технології,  переробка та зберігання»

Доповідач :

Капшук Степан Павлович

Генеральний директор Асоціації «Укроліяпром».

«Міжнародна європейська сертифікація масложирової промисловості згідно вимог харчової та кормової безпеки. Стандарти HACCP, ІSO 22000, FSSC 22000, IFS Food, BRC Food, GMP +»

Доповідач:

Смирнов Олександр Олегович

Директор компанії ТОВ ТЕХНІК  УМВЕЛЬТ  ВЕРТРАЙБ

«Новітні світові технології експрес вимірювання вологості зерна»

Доповідач:

Хрящевський Андрій Володимирович

ТОВ “Аналіт Системс Україна” провідний фахівець, к.х.н.

«Дисковые безлопастные насосы»

Доповідач:

Бдуленко  Владислав Георгієвич

ТОВ «Дисковые насосы»

«Современные машины по розливу всех видов растительных масел»

Доповідач:

Саченко Віктор Олексійович . Інженер  по обладнанню Index-6

Кава-брейк
Семінар «Лабораторний супровід експортноорієнтованої олійно-жирової продукції в Україні»

«Роль акредитованих лабораторій в системі державного регулювання і контролю якості сировини та продукції олійно-жирової галузі»

Доповідач:

Волосянко О.В.

Завідувач науково-організаційного відділу навчально-методичної роботи УЛЯБП АПК доктор вет. н. .

«Інноваційні методи дослідження безпечності рослинних  жирів: розробка,

впровадження та  виконання лабораторного  контролю на підприємстві»

Доповідач :

 Грибова Н.Ю.

Завідувач науково-дослідного відділу моніторингу безпеки продукції АПК

УЛЯБП АПК, к.х.н.

«Рослинні олії та сучасні методи  встановлення їх фальсифікації»

Доповідач :

 Сисолятін С.В.

Завідувач НД сектору спектральних досліджень науково-дослідного відділу моніторингу безпеки продукції АПК УЛЯБП АПК .

«Мікробіологічні показники якості та безпеки рослинних та молочних жирів».

Доповідач :

Стерлікова О.М.

Старший науковий співробітник  науково-дослідного відділу мікробіологічних досліджень  УЛЯБП АПК к.б.н.

Використання амарантової олії у дитячому харчуванні.

Доповідач:

Точкова Оксана Василівна

Доцент НУХТ, кафедра технології консервування

«Основні напрями співпраці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Національного університету харчових технологій із підприємствами агропромислового комплексу»

Доповідач:

доцент Романовська Тетяна Іванівна

Національний університет харчових технологій

 Сучасны технології оперпативного моніторингу стану сільськогосподарських угідь.

Доповідач:

Броварець О.О

«Національний університет біоресурсів и природокористування України»

Кава-Брейк

Обговорення конференції

 

У Вас возникли вопросы?

Наши менеджеры будут рады помочь Вам!

Генеральный медиа-партнер

Хотите принять участие в выставке?