Програма виставки

  «Олійно жировий комплекс України. Сучасні технології та перспективи розвитку»

Місце проведення: Національний Комплекс «Експоцентр України», павільйон № 4
м. Київ проспект  Академіка Глушкова, 1

 22 вересня, 2021р.

11.00Дегустація рослинних олій: «Рослинні масла – надійний шлях до здорового життя», (соняшникова, рапсова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова)

Інститут олійних культур

Лупинос Тамара Миколаївна

Виробник олії:  Фермерське Господарство  «Бірюза АФП»

«Олія  соняшникова «Особлива»  Паряна і Жаряна»

Письменний Олександр

12.00«Розвиток галузі «Олійно-жировий комплекс України» «Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні»

Доповідач:

Капшук Степан Павлович

Генеральний директор Асоціації «Укроліяпром»

12.30«Удосконалення сортування проміжних продуктів маслодобичі. Шляхи підвищення ефективності виробництва».

Доповідач:

Мельник  Михайло Митрофанович

Технічний директор компанії  ТОВ НВО «Сортувальні машини»

13.00«Практика оптимальной реализации крупномасштабных проектов маслоэкстракционных заводов»

Доповідач:

Вусик Андрій Андрійович

Заступник генерального директора Myande Group Co, LTD по Росії та країнам СНД

13.30Інновації продуктів харчування для задоволення зростаючого попиту на продукти Free-From-Food (безглютенові, зернові та безцукрові технології)

Доповідач: НУХТ

14.00«Комплексні інструментальні рішення для сучасних лабораторій олійно-

жирової промисловості»
Доповідач:
Петрук Лілія Валентинівна
ТОВ «АЛТ Україна»

14.30Обладнання для переробки та зберігання рослинних олій.

Доповідач:

Іванченко С. І.

ТОВ «ТАН»

15.00Біогазові станції всіх потужностей для переробки й утилізації всіх відходів домогосподарств, малих і середніх підприємств АПК промисловості.

Доповідач:

Сидорчук Ольга

Директор Компанії «Agrobiogas»

15.30Сучасні технології в розвитку олійно-жирової та зернової галузі»

 B+B Engineering GmbH(Німеччина)

Доповідач :

Mr. Volker Heib

16.10Кава-брейк
16.30Стан та перспективи розвитку біоенергетики в Україні.

Доповідач:

Георгій Гелетуха

Голови Правління Біоенергетичної асоціації України

16.50Стале вирощувуання біомаси на маргінальних землях

 Доповідач: Роїк Микола Володимирович

Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНУ

17.10«Основні напрями співпраці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Національного університету харчових технологій із підприємствами агропромислового комплексу»

 Доповідач : доцент Романовська Тетяна Іванівна

Національний університет харчових технологій

17.30Використання амарантової олії у дитячому харчуванні.

Доповідач:

Точкова Оксана Василівна

Доцент НУХТ, кафедра технології консервування

Хочете взяти участь у виставці?