Програма виставки

  КОНФЕРЕНЦІЯ

Місце проведення: Національний Комплекс «Експоцентр України»
м. Київ проспект  Академіка Глушкова, 1,
4 павільйон

11 вересня, 2024 р.

10.20Відкриття Конференціі
10.30Виживання та робота в олійно жировій галузі, яка була спричинена війною. Шляхи виходу з кризи.

Доповідач:

Капшук Степан Павлович

Генеральний директор Асоціації «Укроліяпром»

11.00Енергетична незалежність виробничого підприємства. Паливо до технології та елекрогенерації.

Фаренюк Юрій Володимирович

Директор ТОВ ТЕФФ

11.30Фінансування проектів енергонезалежності.

Савін Олексій Юрійович

Директор департаменту сталого банкінгу АБ “УКРГАЗБАНК”

12.00Енергоефективний дім – енергодостатня країна.

Сілін Сергій Валерійович

Бренд-менеджер EcoFlow

12.30Кава Пауза

 

13.00«Впровадження у промислових умовах техніки та технології виробництва ферментованих напоїв на основі чайного грибу типу  Комбуча».

Доповідач

Удодов Сергій Олександрович

к.т.н., доцент НУХТ

13.30Біогазові станції всіх потужностей для переробки й утилізації всіх відходів домогосподарств, малих і середніх підприємств АПК промисловості.

Доповідач:

Сидорчук Ольга

Директор Компанії «Agrobiogas»

14.00Практика оптимальної реалізації великомасштабних проектів олійноекстракційних заводів.

Доповідач

Вусик Андрій Андрійович

Заступник генерального директора Myande Group Co, LTD по Україні.

14.30Кава Пауза
15.00Презентація Компанії «Huatai Machinery» : обробка та пресування олійних культур, видобуток олії, проект переробки олії та фракціонування олії, проект конвеєрного обладнання, кукурудзяне борошно, крупи, зародкові фрезерні верстати та лінії з переробки кукурудзи, технологія біодизеля, насіння бавовни, рис, технологія висівок та соєвих білків, лінії переробки соняшникової олії.

ТОВ «Хенань Хуатай»

Доповідач

Олександр Ярош

 

15.30Стале вирощувуання біомаси на маргінальних землях

 Доповідач

Роїк Микола Володимирович

Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків НААНУ

16.00«Основні напрями співпраці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Національного університету харчових технологій із підприємствами агропромислового комплексу»

 Доповідач

доцент Романовська Тетяна Іванівна

Національний університет харчових технологій

16.30Використання амарантової олії у дитячому харчуванні.

Доповідач:

Точкова Оксана Василівна

Доцент НУХТ, кафедра технології консервування

Хочете взяти участь у виставці?